Hoektafels

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoektafel

Voor het kleine hoekje of net wat ruimte. Een hoektafel is de ideale tafel om naast een bank of stoel te zetten. Je kunt er een drankje of boek op kwijt en je kunt je woonkamer simpel decoreren door bijvoorbeeld kaarsen of andere decoraties op een hoektafeltje te zetten. Bij Pronto Wonen vind je hoektafels in verschillende kleuren, materialen en uitvoeringen. Zo hebben we onder andere hoektafels met een lade of open opbergruimte onder het tafelblad. Hierdoor combineer je extra opbergruimte met een praktisch bijzettafeltje.

hoek tafel

Een hoektafel is de ideale tafel om naast een bank of stoel te zetten. Je kunt er een drankje of boek op kwijt en je kunt je woonkamer simpel decoreren door bijvoorbeeld kaarsen of andere decoraties op een hoektafeltje te zetten. Bij Pronto Wonen vind je hoektafels in verschillende kleuren, materialen en uitvoeringen. Zo hebben we onder andere hoektafels met een lade of open opbergruimte onder het tafelblad. Hierdoor combineer je extra opbergruimte met een praktisch bijzet tafeltje. Onze hoek tafels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, van donker acacia hout tot glas en RVS.

Natuurlijk kun je onze hoektafels ook bekijken in één van onze woonwinkels. Hier vind je tevens alle andere meubelen die in de webshop worden aangeboden. Ook wanneer er hier in de webshop wordt aangegeven dat er geen voorraad is bij een vestiging, dan is het product wel te vinden in de showroom van alle winkels. Neem ook eens een kijkje bij onze sidetables!