Showroomverkoop

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

OP=OP Sale

Bekijk op deze pagina onze meubel uitverkoop, meubels van hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Wanneer je op zoek bent naar goedkope meubelen van uitstekende kwaliteit zit je goed bij onze showroomsale. Bespaar op de inrichting van je salon, keuken met de extra kortingen op showroomverkoop in deze categorie. Het gaat hier om de laatste showroomverkopen. De producten zijn veelal nog op enkele locaties te vinden. Neem contact op met de winkel die het product aanbiedt om naar de staat van het meubel te informeren. Voor een saleprijs vind je in de showroomverkoop onder andere:

Zetels en hoeksalon outlet

Pak je kans en reserveer hier direct jouw showroommodel met korting. Voor showroomverkoop geldt, op=op en zijn slechts bij enkele Pronto Woonwinkels te reserveren. Heb je interesse? Reserveer via de webshop jouw showroommodel. De winkel die het meubel aanbiedt zal contact met je opnemen en je over jouw reservering informeren. Hierna kun je afspreken wanneer je het meubel wenst op te halen.

Een meubel met 'showroomverkoop' kan enkel bij de vestiging opgehaald worden, waar deze wordt aangeboden. Helaas is het niet mogelijk om vanuit andere vestigingen van Pronto Wonen de meubels naar jouw Pronto Woonwinkel te sturen. Zelf geen vervoer? Maak een afspraak voor onze leenbus of aanhanger of kies voor rechtstreekse bezorging. Houd bij bezorging rekening met extra kosten.

Garantie

Op meubels uit de showroomverkoop van Pronto Wonen is niet altijd de gebruikelijke garantie van toepassing. Vraag altijd naar de aangepaste garantievoorwaarden die hiervoor gelden, zodat je nooit voor een verrassing komt te staan.