Uitschuifbare tafels

Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.
Geen verdere producten.

Uitschuifbare tafel kopen?

Ben je op zoek naar een tafel die zich aanpast aan jouw behoeften? Dan is een uitschuifbare tafel wellicht iets voor jou! Met een uitschuifbare tafel kun je gemakkelijk meer ruimte creëren wanneer dat nodig is. Ideaal voor een gezellig etentje met vrienden of een groot familiediner. Hieronder vertellen we je graag alle mogelijkheden van uitschuifbare tafels.

Uitschuifbare tafels: praktisch en veelzijdig

Een uitschuifbare tafel biedt je de mogelijkheid om te variëren in grootte, afhankelijk van de gelegenheid. Heb je maar weinig ruimte nodig, dan schuif je de tafel eenvoudig in elkaar. Verwacht je meer gasten, dan schuif je de tafel uit en creëer je in een handomdraai meer ruimte. Op deze manier kun je altijd genieten van een gezellig samenzijn, zonder je druk te maken over de ruimte.

Houten uitschuifbare tafels

Uitschuifbare tafels zijn er in verschillende materialen, maar de houten varianten zijn bijzonder populair. Dit is niet alleen vanwege de warme uitstraling, maar ook omdat hout een duurzaam materiaal is. Zo gaat een houten uitschuifbare tafel lang mee en kun je er jarenlang van genieten. Bovendien past een houten tafel in vrijwel ieder interieur, van klassiek tot modern.

Verschillende stijlen en maten

Of je nu op zoek bent naar een kleine tafel voor in de keuken of een grote tafel voor in de eetkamer, er is altijd wel een uitschuifbare tafel die bij jouw wensen past. Zo kun je kiezen uit verschillende stijlen, van strak en modern tot rustiek en landelijk. Daarnaast heb je de keuze uit diverse maten, de populairste heeft een ingeklapt formaat van 190x95 cm. Klap je de tafel uit, dan heeft deze een lengte van 210 cm. 

Shop direct online of in de woonwinkels

Een uitschuifbare tafel is een praktische en veelzijdige oplossing voor wie op zoek is naar een flexibele tafel die zich aanpast aan de situatie. Of je nu weinig of veel ruimte nodig hebt, met een uitschuifbare tafel kun je alle kanten op. Kies voor een duurzame houten tafel en je hebt er jarenlang plezier van. Er zijn tal van mogelijkheden wat betreft stijl, formaat en materiaal, dus er is altijd wel een uitschuifbare tafel die past bij jouw wensen en interieur. Bekijk de complete collectie online of kom langs in onze gezellige woonwinkels.