één uur winkelen op afspraak

Je bent van harte welkom in één van onze winkels. Ben je op zoek naar nieuwe meubelen? Wil je proefzitten op die ene bank? Wens je een gratis adviesgesprek of heb je gewoon zin om inspiratie op te doen? Dan ben je bij Pronto Wonen aan het juiste adres, plan hieronder je afspraak precies zoals jij het wil.  

  • Winkelen op afspraak
  • Inspiratie opdoen
  • Adviesgesprek met woonadviseur

Plan winkel bezoek Belgie


Hoe werkt het?
Kies de vestiging van Pronto Wonen. Maak vervolgens de keuze voor het type afspraak, kies de dag en het tijdstip, vul eventuele opmerkingen in, klik op afspraak bevestigen,
et voilà je afspraak staat. Heb je gekozen voor een adviesgesprek met één van onze deskundige woonadviseurs dan nemen we voorafgaand aan de afspraak contact met je op om alvast wat vragen en wensen met je door te nemen.

Winkelen op afspraak 
Voor deze afspraak reserveren wij speciaal voor jou één van onze woonadviseurs. Zo ben je zeker van een passend advies over onze meubelen en woonaccessoires.

Inspiratie opdoen
In alle rust inspiratie opdoen voor nieuwe meubelen of woonaccessoires ?
Onze winkels zijn klaar voor het voorjaar en we beloven dit alles wil je niet missen.
Zie je tijdens deze afspraak iets leuks, informeer dan bij de balie of een medewerker beschikbaar is, het kan zijn dat je even moet wachten.

Adviesgesprek met woonadviseur
Tijdens dit gesprek staan jouw woonwensen en de indeling van je ruimte(s) centraal. Daarnaast geven we advies over onze meubelen, het kleurgebruik en de combinatie van materialen, de styling, de verlichting.