INTERIEUR OF -STYLINGADVIES?
Ben je toe aan een verandering in je huis, maar weet je niet zo goed hoe, wat en waar? Wij hebben twee mogelijkheden als het gaat om een persoonlijk advies voor jouw huis:  een interieur- of stylingadvies. Wat zijn de verschillen?

PLAN HIER JOUW PERSOONLIJK ADVIES


Plan winkel bezoek Belgie


INTERIEURADVIES
Ons gratis interieuradvies vindt plaats in een Pronto Woonwinkel naar keuze. Tijdens onze afspraak bespreken we al je persoonlijke woonwensen en -vragen aan de hand van een checklist en vragenlijst die je van tevoren hebt ingevuld. Hierna geven wij jou een heldere uitleg en advies over al onze meubelen en de vele mogelijkheden. Adviseren wij je over het kleurgebruik en de combinatie van materialen, de styling, de verlichting en de indeling van de ruimte(s).

STYLINGADVIES
Wil je snel een nieuwe sfeer in huis? Of vind je het lastig om de juiste woonaccessoires te combineren? Kies dan voor het gratis Stylingadvies van Pronto Wonen.

Wat je wensen of vragen ook zijn ons interieur- of stylingadvies is helemaal gratis. Echt waar! Wij vinden het net als jij heel belangrijk dat jij optimaal kunt genieten van je interieur.

Waar wacht je nog op?