Altijd de beste prijs

 

Pronto Wonen hanteert de beste prijs. Dit houdt in dat je onder bepaalde voorwaarden recht hebt op teruggave van het prijsverschil indien een gekocht product elders goedkoper aangeboden werd.

Altijd de beste prijs! van Pronto Wonen kent de volgende voorwaarden:

 Het heeft alleen betrekking op identieke producten die tegen dezelfde garantie- en servicevoorwaarden gekocht konden worden op hetzelfde tijdstip als de aankoop bij Pronto Wonen.

Het kan ingeroepen worden binnen 7 dagen nadat de aankoop gedaan is (let op: hier geldt de aankoopdatum, dus niet de leverdatum).

De laagste prijsgarantie heeft alleen betrekking op prijzen die voor elke consument toegankelijk zijn.

De laagste prijsgarantie geldt voor aanbieders die binnen 20 kilometer van de Pronto Wonen vestiging van de aankoop gevestigd zijn.

Het prijsverschil dient aangetoond te worden door middel van het overleggen van drukwerk (folder, prijskaart, prijslijst etc) van de betreffende aanbieder of een afbeelding van de betreffende reclame uiting (website, tv-sport etc).


Showroommodellen zijn te allen tijden uitgesloten

Pronto Wonen houdt zich het recht voor om een proefaankoop te doen alvorens tot terugbetaling over te gaan. 


Om in aanmerking te komen voor de regeling dient de originele aankoopbon overlegd te worden. Op de aankoop bon moet de datum van aankoop vermeld staan.

De terugbetaling bestaat uit 110% van het prijsverschil.

Als je recht hebt op terugbetaling heb je de keuze uit contante terugbetaling of een terugstorting op jouw bankrekening.

Indien het aankoopbedrag om enigerlei reden in de toekomst restitueert wordt zal de 110% terugbetaling inzake de laagste prijsgarantie volledig verrekend worden.