Ben je toe aan een verandering in je huis, maar weet je niet zo goed hoe, wat en waar?

Het kan inderdaad soms lastig zijn om je huidige interieur te veranderen. Misschien wil je bepaalde meubels juist houden of niet, of weet je eigenlijk niet zo goed wat jouw interieurstijl is en/of wat je moet veranderen om meer sfeer te krijgen.

Er zijn zoveel verschillende redenen te bedenken. Vandaar dat we in deze blog graag even stilstaan bij ons Interieur- en Stylingsadvies. Wij weten zeker dat ons advies je enorm helpt bij het samenstellen van jouw droominterieur. Lets start…

Eerst is het goed om te kijken naar waar het mis gaat in je huis. Waar loop je tegen aan? Bijvoorbeeld de hoek van de eetkamertafel of die ene fauteuil die toch niet meer zo mooi staat. Mis je wellicht sfeer of juist een warm gevoel? Met dit soort vragen en antwoorden kun je aan de slag met nieuwe plannen. Een Interieuradvies kan je hiermee zeker op weg helpen. Samen met onze stylist bespreken we de mogelijkheden voor jouw huidige interieur en uiteraard houden we zeker rekening met je persoonlijke wensen.



Interieuradvies, hoe werkt het?

Wij hebben twee mogelijkheden als het gaat om een advies voor jouw huis: een Interieur- of Stylingadvies. We leggen het even uit:

Interieuradvies

Ons gratis Interieuradvies vindt plaats in een Pronto woonwinkel naar keuze, waar we uiteraard rekening houden met de huidig gestelde richtlijnen. Ook is het mogelijk om het advies via videobellen te laten plaatsvinden. Elk advies begint bij jou. Als eerste bespreken we nl. je persoonlijke woonwensen en -vragen aan de hand van een checklist en vragenlijst die je van tevoren hebt ingevuld. Wat kun je hierna van ons verwachten; een heldere uitleg en advies over al onze meubelen en de vele mogelijkheden. Adviseren wij je over het kleurgebruik en de combinatie van materialen, de styling, de verlichting en de indeling van de ruimte(s).



Ook kunnen we je helpen bij het samenstellen van bijvoorbeeld een hoekbank en of mooie eetkamerset. Zo komen we samen in 2 uur tot een persoonlijke inrichting die zowel in je huis als bij jou past. Tijd voor een Interieuradvies? Aanmelden kan hier. We nemen hierna contact met je op en sturen je dan direct de eerder genoemde checklist, zodat wij goed voorbereid het adviesgesprek kunnen laten plaatsvinden.

Stylingadvies

Wil je snel een nieuwe sfeer in huis? Of vind je het lastig om de juiste woonaccessoires te combineren? Wil je hulp bij het opmaken van een dienblad en/of bij het schikken van onze decobloemen? Kies dan voor het gratis Stylingadvies van Pronto Wonen. Ook voor dit advies bieden we de mogelijkheid te kiezen voor een gesprek via videobellen of in een Pronto woonwinkel. Ons Stylingadvies duurt ca. 30 minuten. Het is dus een korter gesprek, waarin we je kort en bondig op weg zullen helpen.



Vind je het soms ook lastig om jouw interieur een nieuwe uitstraling te geven? Wie weet is ons gratis Styling- of Interieuradvies iets voor jou! Wij staan in ieder geval voor je klaar om je met raad en daad bij te staan!

Nog meer inspiratie opdoen?


  • Onze voorjaarsthema 2021
    In deze blog nemen we jullie mee in de wereld van nieuwe Pronto voorjaarstrends voor je interieur. We kennen allemaal denk ik wel dat we voelen dat het voorjaar wordt en dat de drang om te veranderen begint te komen. Lees je mee?
  • Musthave accessoires in de keuken!
    De keuken is natuurlijk een hele toffe ruimte om te stijlen en zo bij de rest van je interieur te laten passen, maar voor veel mensen is de keuken ook gewoon een werkruimte of praktisch voor dagelijks gebruik. Ben jij een echte foodie en veel in de keuken te vinden?
  • Maak van je keuken een leefkeuken!
    Geniet jij ook zo van je prachtige keuken in huis? De leefkeuken the place to be waar je graag met iedereen samenkomt. Je kunt het ook wel een woonkeuken noemen, een keuken waar geleefd, gewoond en gekookt wordt. Maar hoe creëer je een leefkeuken?
  • Stijlvol, helemaal tot rust komen! 
    Neem jij tijd om tot rust te komen? Voor iedereen heeft tot rust komen een andere betekenis en een andere invulling. Een plek in huis waar je even volledig kunt ontspannen is dan zeker erg fijn. Maar hoe zorg je er dan voor dat zo’n ‘ontspanplek’ ook stijlvol is?