Alle winterse accessoires kunnen we langzamerhand gaan opruimen, want de lente staat voor de deur! Kan jij ook niet wachten om je interieur helemaal op te frissen en klaar te maken voor een nieuw seizoen? In deze blog geven wij je alvast een voorproefje op onze nieuwe voorjaarsthema’s. Let’s begin!

Tips om de lente in huis te halen

Bij het woord lente denk je gelijk aan een frisse look. Na de winter waarbij je veel onder de dekentjes hebt gezeten, kaarsen hebt aangedaan en op sloffen hebt gelopen is het even een omschakeling voor niet alleen jezelf, maar ook voor je interieur. Hoe zorg je er namelijk voor dat je interieur ook een frisse boost krijgt? Hieronder een aantal handige tips:

#1: Haal kleur in huis! Zorg dat je interieur er kleurrijk uit ziet en haal accessoires zoals kussens, plaids en kaarsen in verschillende kleuren. Zorg wel dat dit past bij jouw stijl en dat het hier niet te veel van afwijkt.

#2: Zorg voor genoeg planten in je huis. Dit heeft een natuurlijke, frisse uitstraling en dat is precies wat je wil creëren. Haal buiten dus een beetje naar binnen.

#3: Laat veel licht van buiten naar binnen schijnen. Zorg dat je overdag de gordijnen lekker open hebt, waardoor het er niet donker uitziet in huis. Zorg dat je lichte gordijnen hebt (een lichte natuurtint bijvoorbeeld), want dit oogt frisser dan donkere gordijnen.



Blue Loft

Woorden als warm, stoer, sober en vele tinten grijsblauw zijn kenmerkend voor dit woonthema. Ook zien we beton, hout, riet en gekleurd glas. En vooral mooi verweerde tinten en materialen.



Etnic Moments

Natuurlijk stoer wonen doe je met heel veel natuurlijke materialen zoals rotan, grassen en hout samen met etnische prints. Basics in kleuren zoals zwart en wit gecombineerd met vergrijsde frisse groentinten. En vooral heel veel planten.



Friendly Ginger

Maakt het zomers met vrolijke kleuren zoals mosterd, zacht koraal en spiced honey. Mix; riet, hout, beton, keramiek en glas met grassen of pluimen & match met zachte bruintinten en fris wit.



Natural Twist

Let’s Twist met mooie matte groentinten en een vleugje spiced honey. Maak het ‘luchtig’ met riet en meerdere wittinten. Maak een statement van combinaties in cognac, oker, mosterd en zwart van hout, beton, metaal glas en keramiek.



In onze volgende blogs zullen we elk woonthema verder uitlichten, maar hopelijk heb je nu al een idee gekregen van wat we dit voorjaar in petto hebben! Welk thema spreekt jou het meeste aan?

Nog meer inspiratie opdoen?


  • Onze voorjaarsthema 2021
    In deze blog nemen we jullie mee in de wereld van nieuwe Pronto voorjaarstrends voor je interieur. We kennen allemaal denk ik wel dat we voelen dat het voorjaar wordt en dat de drang om te veranderen begint te komen. Lees je mee?
  • Musthave accessoires in de keuken!
    De keuken is natuurlijk een hele toffe ruimte om te stijlen en zo bij de rest van je interieur te laten passen, maar voor veel mensen is de keuken ook gewoon een werkruimte of praktisch voor dagelijks gebruik. Ben jij een echte foodie en veel in de keuken te vinden?
  • Maak van je keuken een leefkeuken!
    Geniet jij ook zo van je prachtige keuken in huis? De leefkeuken the place to be waar je graag met iedereen samenkomt. Je kunt het ook wel een woonkeuken noemen, een keuken waar geleefd, gewoond en gekookt wordt. Maar hoe creëer je een leefkeuken?
  • Stijlvol, helemaal tot rust komen! 
    Neem jij tijd om tot rust te komen? Voor iedereen heeft tot rust komen een andere betekenis en een andere invulling. Een plek in huis waar je even volledig kunt ontspannen is dan zeker erg fijn. Maar hoe zorg je er dan voor dat zo’n ‘ontspanplek’ ook stijlvol is?