De nieuwste trend: warme kleuren in je interieur. Love it. Warme kleuren geven direct een fijne en gezellige sfeer in huis. Je ziet deze trend ook steeds vaker in magazines, online en in woonwinkels voorbij komen. Nu de herfst ook weer aankomt is, is het leuk om warme tinten toe te voegen in jouw huis. In deze blog lees je daarom een aantal handige tips hoe je dit in jouw huis kunt toepassen! Let’s go.



Kies voor zachte stoffen

Maak gebruik van wollen kussens en plaids voor op de bank. Dit staat niet alleen knus, maar het zit ook nog eens comfortabel. Kies voor warme kleuren zoals okergeel, oranje of rood. Wanneer er een ander seizoen aanbreekt kun je deze kussens en plaids makkelijk vervangen voor andere kleuren, ideaal ;-).

Ga voor natuurlijke materialen

Niet alleen kleuren maken je interieur gezellig en warm. Ook het gebruiken van verschillende materialen doet erg veel! Denk bijvoorbeeld aan bamboe, touw, jute of hout. Een mooie, houten kast maakt de woonkamer al direct een stuk sfeervoller.

De juiste meubels

Toen ik deze trend tegenkwam werd ik gelijk nieuwsgierig naar hoe ik dit in mijn woonkamer kon toepassen. Ik heb daarom hieronder mijn favoriete meubels en accessoires uitgelicht die ik graag met jullie wil delen!

Bank Alpa

Een fijne bank is echt een must in huis. Als er bijvoorbeeld vrienden of familie langskomen vind ik het fijn dat er ruimte genoeg is. Deze prachtige bank heeft een mooie grijze look, waardoor het gelijk gezellig in de woonkamer staat! Wat vind jij van deze bank?



Bank Tazzo

Wil jij ook voor grijs gaan, maar dan wat donkerder? Ga dan voor een bank zoals hieronder. Combineer dit met een mooie houten salontafel of een houten kast in je woonkamer en het staat gelijk een stuk sfeervoller.



Draaifauteuil Melezza

Deze fauteuil staat prachtig bij elke interieurstijl. Modern, landelijk, industrieel. Het kan allemaal. Het mooie aan deze fauteuil is, dat het echt een eyecatcher is in de woonkamer. Maak het helemaal af door er een mooi kussentje of plaidje op te leggen. Op die manier krijgt het direct meer sfeer!



Verato wandrek

Hout, hout, hout! Ik zei het eerder al: het geeft zo’n gezellige en natuurlijke sfeer in je woonkamer. Kies daarom voor een mooi wandrek zoals op de onderstaande foto. Zet er accessoires in die passen bij jouw interieur en maak het hoekje helemaal af door een vloerkleed toe te voegen.



Ben jij ook gek op warme kleuren in jouw interieur? Dan hoop ik dat je iets aan deze tips hebt gehad!

Nog meer inspiratie opdoen?


  • Onze voorjaarsthema 2021
    In deze blog nemen we jullie mee in de wereld van nieuwe Pronto voorjaarstrends voor je interieur. We kennen allemaal denk ik wel dat we voelen dat het voorjaar wordt en dat de drang om te veranderen begint te komen. Lees je mee?
  • Musthave accessoires in de keuken!
    De keuken is natuurlijk een hele toffe ruimte om te stijlen en zo bij de rest van je interieur te laten passen, maar voor veel mensen is de keuken ook gewoon een werkruimte of praktisch voor dagelijks gebruik. Ben jij een echte foodie en veel in de keuken te vinden?
  • Maak van je keuken een leefkeuken!
    Geniet jij ook zo van je prachtige keuken in huis? De leefkeuken the place to be waar je graag met iedereen samenkomt. Je kunt het ook wel een woonkeuken noemen, een keuken waar geleefd, gewoond en gekookt wordt. Maar hoe creëer je een leefkeuken?
  • Stijlvol, helemaal tot rust komen! 
    Neem jij tijd om tot rust te komen? Voor iedereen heeft tot rust komen een andere betekenis en een andere invulling. Een plek in huis waar je even volledig kunt ontspannen is dan zeker erg fijn. Maar hoe zorg je er dan voor dat zo’n ‘ontspanplek’ ook stijlvol is?