Hoogglans meubels

In een modern en strak interieur hebben hoogglans meubels een vaste plaats verworven. Hoogglans meubels zijn over de gehele breedte van ons assortiment terug te vinden, van salontafels tot tv dressoirs. Met hoogglans meubels geef je jouw woonkamer een moderne, frisse en stijlvolle uitstraling met een eigentijds karakter. De meubels hebben een stevige MDF basis en zijn afgewerkt met een kwalitatief hoogstaande hoogglans lak.

Zwart, wit of toch een kleurtje

Hoogglans meubels worden het vaakst besteld in de kleuren zwart en wit. Wanneer je een interieur heeft dat opgebouwd is in zwart en wit, kunnen hoogglans meubels hier een extra meerwaarde aan geven. Hoogglans meubels werken het best in een netje opgeruimde en minimalistisch ingerichte ruimte. In een landelijk interieur met een wat rommelige indeling is een hoogglans meubel niet op zijn plaats.

Er zijn twee technieken waarop het hoogglans effect op meubels behaald kan worden. In de eerste plaats is er de mogelijkheid om de meubels te voorzien van een soort stickerfolie, hierdoor kan op een goedkope manier een hoogglans effect aan een meubel gegeven worden. Folie is echter zeer gevoelig voor beschadigingen. De tweede techniek is lakken, hierbij wordt het meubel gelakt in een kleur (veelal zwart of wit) en voorzien van een tweede hoogglans UV-lak. Gelakte meubels hebben over het algemeen een hogere kwaliteit en een langere levensduur. Alle hoogglans meubels uit ons assortiment zijn voorzien van een hoogglans lak.

Bezoek een van onze woonwinkels

Kom langs in één van onze winkels om zelf te zien hoe onze hoogglans meubels er uitzien en om de ideale hoogglans meubels voor in je woning te vinden. Onze adviseurs helpen je graag en tonen je met liefde onze uitgebreide hoogglans collectie.