68 producten

68 producten

Industriële meubels

68 producten

 1. voorraad
 2. voorraad
 3. voorraad
 4. voorraad
 5. voorraad
 6. voorraad
 7. voorraad
 8. voorraad
 9. voorraad
 10. voorraad
 11. voorraad
 12. voorraad
 13. voorraad
 14. voorraad
 15. voorraad
 16. voorraad
 17. voorraad
 18. voorraad
 19. voorraad
 20. voorraad
 21. voorraad
 22. voorraad
 23. voorraad
 24. voorraad
Geen verdere producten.

Industriële meubels

Combineer industriële meubels uit hetzelfde woonprogramma om een robuuste en authentieke uitstraling te geven aan jouw woonruimte. Door gebruik te maken van duurzaam eiken in combinatie met de kleur Natural Grey en de zwart metalen staanders krijg je een industrieel karakter. Verschillende woonprogramma's geven met de combinatie van metaal en mangohout een stoer en warm uiterlijk. De verscheidenheid aan uitvoeringen en maten maakt dat het makkelijk past in elk interieur.

Het woonprogramma Carpino is een mooi uitgebreid woonprogramma met stoere stalen industriële meubels. Ze zijn opgebouwd met een stevig stalen frame, dat voorzien is van plaatstaal en afgewerkt met Patina verf (antique finish). Het meubilair is in verschillende uitvoeringen beschikbaar en bovendien zeer goed te combineren met andere meubels uit het woonprogramma Carpino.

Houd je van stoere, maar lichtere meubels? Dan is het woonprogramma Diago geschikt. Dit stoere woonprogramma is verkrijgbaar in de mooie kleur Silver decor, wat een vergrijsde uitstraling heeft. Al onze industriële meubels zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal en zeer gebruiksvriendelijk.

Industriële dressoirs

Een dressoir, een lage kast die je tegen de muur zet, is één van de industriële meubels in ons assortiment. Industriële dressoirs geven een robuuste en stoere uitstraling aan je woning. Kijk daarom goed naar de kleur van de muur, voordat je een nieuwe kast koopt. Door op de dressoir mooie persoonlijke spullen te zetten, zoals fotolijstjes en vazen, geef je jouw huis een unieke uitstraling. Ook kan een dressoir gebruikt worden om de televisie op te zetten.

Industriële kasten

Ook onze industriële kasten zijn ideaal om jouw woning een stoere en robuuste uitstraling te geven. Of je nou op zoek bent naar teakhout, mangohout of een metalen kast: wij hebben allerlei industriële meubels in ons assortiment. Onze Romaro teakhout boekenkast is vervaardigd met natuurlijke ruwe materialen en heeft daardoor een stoere uitstraling. Wil je liever een open kast? Dan is de wandkast Divino perfect voor jou. Met een dichte opbergkast in Silver Decor uitvoering kan je donker en licht meubilair uitstekend met elkaar afwisselen.

Industriële tafels

Met industriële meubels als een bijzettafel, bartafel of salontafel creëer je een mooie sfeer in jouw woonkamer. Een ronde of ovale tafel kan bijvoorbeeld goed gecombineerd worden met een robuust kruispoten onderstel. Dat geeft een krachtige en sterke uitstraling aan de eettafel.

Een mooie teak- of mangohouten eettafel kan je combineren met een robuuste eetbank om de industriële inrichting helemaal af te maken. Je kan bijvoorbeeld aan één zijde van de tafel een houten eetbank plaatsen en aan de andere zijde stoelen. De Romaro Teak Mix eetbank geeft door de combinatie van het grof gelaste stalen onderstel en het geborstelde teakhouten blad een stoer en robuust karakter.

Wandplanken

Mooie wandplanken zijn zeer geschikt om jouw ruimte met bijvoorbeeld vazen en fotolijsten te decoreren als er te weinig ruimte is voor een kast. Ook zijn de wandplanken zeer geschikt om boven uw bankstel aan de muur te monteren.

Wil je al onze industriële meubels liever eerst rustig bekijken? Je bent van harte welkom in één van onze winkels. Voor meer vragen over onze industriële meubels of voor advies kun je altijd terecht bij de adviseurs in onze winkels.