Toon alle producten

Toon alle producten

Buffetkasten en servieskasten

Buffetkasten en servieskasten zijn niet alleen praktisch voor opbergruimte, maar dienen ook als een opvallend element in zowel de woonkamer als de keuken. Bij Pronto Wonen begrijpen we dat een buffetkast meer is dan alleen een functioneel meubelstuk; het is een combinatie van stijl, opbergruimte en een showcase voor jouw favoriete servies, borden en glazen. Bekijk de complete collectie direct online of kom langs in één van onze woonwinkels.

7 producten

 1. Vitrinekast Ricardi (64 Cm) mango decor
  Vitrinekast Ricardi (64 Cm) mango decor
  899,00
  Uit voorraad leverbaar
 2. Vitrinekast Mesola (76 Cm) mango natural
  Vitrinekast Mesola (76 Cm) mango natural
  799,00
  Uit voorraad leverbaar
 3. Vitrinekast Carpino (65 Cm) metaal glas
  Vitrinekast Carpino (65 Cm) metaal glas
  549,00
  Uit voorraad leverbaar
 4. Vitrinekast Carpino (90 Cm) metaal glas
  Vitrinekast Carpino (90 Cm) metaal glas
  799,00
  Uit voorraad leverbaar
 5. Vitrinekast Orizone (100 cm) zwart metaal
  Vitrinekast Orizone (100 cm) zwart metaal
  699,00
  Uit voorraad leverbaar
 6. Vitrinekast Orizone (52 cm) zwart metaal
  Vitrinekast Orizone (52 cm) zwart metaal
  469,00
  Uit voorraad leverbaar
Geen verdere producten.

Stijlvolle opbergruimte voor de woonkamer en keuken

Bij Pronto Wonen hebben we een uitgebreide collectie buffetkasten in verschillende stijlen. Of je nu de voorkeur geeft aan een landelijke uitstraling of een stoer industrieel design, wij hebben de perfecte buffetkast die aansluit op jouw smaak.

Servieskasten: pronk met jouw favoriete servies

Vrijwel al onze buffetkasten zijn ook servieskasten. Naast voldoende opbergruimte met lades en deuren bieden ze ook een vitrine om jouw mooiste servies in tentoon te stellen. Of het nu gaat om verfijnde borden, elegante glazen of unieke accessoires, jouw waardevolle items verdienen een speciale plek in onze servieskasten.

Houten of metalen buffetkast?

Een houten buffetkast past eigenlijk in vrijwel elke woonstijl en draagt bij aan een gezellige sfeer in huis. Met een metalen buffetkast haal je een stoere eyecatcher in huis, waardoor je de industriële look eenvoudig verwezenlijkt.

Creëer voldoende opbergruimte

Buffetkasten vind je in diverse maten, van breed tot smal. Wil je een statement maken en zeker zijn van voldoende opbergruimte? Ga dan voor één grote kast. Of maak je inrichting wat speelser en ga voor twee smalle kasten.

Optimaal gebruik van opbergruimte

Onze buffetkasten zijn ontworpen met jouw behoeften in gedachten. Met slimme indelingen, lades en deuren, bieden ze voldoende opbergruimte voor al jouw keuken- en woonaccessoires. Van praktische servieskasten tot elegante vitrinekasten, bij Pronto Wonen vind je de ideale buffetkast.

Buffetkast kopen bij Pronto Wonen

Bij het kiezen van een buffetkast is het essentieel om zowel functionaliteit als stijl in overweging te nemen. Pronto Wonen begrijpt deze balans en biedt een uitgebreide collectie buffetkasten die aan al jouw wensen voldoen. Ontdek de perfecte mix van opbergruimte, elegantie en stijl met onze hoogwaardige buffetkasten.

Ontdek nu onze collectie en geef jouw woonkamer of keuken een stijlvolle upgrade met een buffetkast of servieskast van Pronto Wonen.