30 producten

30 producten

Dressoirs

30 producten

Geen verdere producten.

Dressoir

Een dressoir is een lage kast met veel opbergruimte. Door zijn beperkte hoogte is een dressoir ideaal om er je accessoires op te zetten. Met een dressoir sla je twee vliegen in één klap: je creëert sfeer én opbergruimte in je woonkamer. Bekijk onze dressoirs.

Houten dressoir

Bij Pronto Wonen heb je veel keuze in houten dressoirs: teak, acacia of eiken. Ook het kleurenpalet is breed. Wit, zwart, licht hout, donker hout, grijs hout: jouw lievelingskleur zit er zeker tussen.

Landelijke dressoirs

Pronto Wonen is gespecialiseerd in landelijke dressoirs. Bekijk onze dressoirs in de showroom van een van onze winkels. Hier staan alle producten van de webshop voor jou uitgestald. Zelfs als de website aangeeft dat ze momenteel niet in voorraad zijn.

Goedkope dressoirs

Voor elke sfeer en voor elk budget is er een passend dressoir. Is je budget beperkt? Pronto Wonen heeft veel goedkope dressoirs in voorraad. Of kijk eens in de showroomverkoop. Hier staan de laatste showroommodellen: uitstekende kwaliteitsmeubelen die je met extra korting op de kop tikt. Opgelet: deze dressoirs zijn niet in elke vestiging beschikbaar. Wil je het dressoir van jouw keuze bekijken? Controleer dan even in welke winkel dat kan.