Lounge bank

Goedkope loungebank

Ervaar comfortabel zitten én liggen met een lounge bank. Een lounge bank kenmerkt zich door een diepe zitting waarin je zowel kunt liggen als zitten. Hierdoor kun je heerlijk ontspannen op lounge banken. Plaats je nieuwe lounge bank in de hoek van je woonkamer om de ruimte optimaal te benutten of zet de bank vrijstaand voor een ruimtelijk effect in jouw zithoek.

Hoekbank samenstellen

Een bank zelf samenstellen dat kan bij Pronto Wonen. Onze lounge banken zijn leverbaar in leder of stof, uitgevoerd in tal van eigentijdse kleuren. Zo vind je dus altijd wel een goedkope loungebank die past bij jouw interieur en die voldoet aan al je eisen. Bekijk hier onze collectie banken.

(Zelf) bank samenstellen

Wanneer je niet direct de lounge bank van je dromen vindt, kun je er ook voor kiezen om zelf je bank samen te stellen. Je kunt hierbij zelf de indeling, stijl, materialen, bankpoten en kleur van je nieuwe lounge bank bepalen. Ook kun je kiezen uit verschillende opties die het zitcomfort van je bank vergroten, denk hierbij aan hoofdsteunen en armsteunen.

Bezoek een van onze winkels

Ons volledige assortiment banken en lounge bankstellen vind je in de showroom van onze winkels. Alle winkels hebben de getoonde meubelen op showroom staan. Ook als op de webshop geen voorraad staat vermeld.