€ 49,00 - € 3.017,00
€ 3.017,00
€ 49,00

214 producten

214 producten

Salons

214 producten

Geen verdere producten.

Salons

Televisiekijken met je gezin? Gezellig babbelen met vrienden? Dat doe je meestal in je living. In een salon dat past bij je interieur.

Wat is een goeie zetel?

Een goeie zetel is een zetel waarin je lekker zit! En dat is voor iedereen anders. Kom ze gerust een voor een uitproberen in een van onze woonwinkels.

Goedkope salons en chique zetels

Ons spectrum aan zetels en salons is breed: van goedkope salons die passen in elk interieur, tot luxueuze zetels die we volgens jouw wensen samenstellen. Bij Pronto Wonen heb je veel keuze: voor elk interieur en elk budget.

Bekijk onze selectie:

Zetels en salons in diverse maten

Onze zetels en salons zijn beschikbaar in diverse maten: groot, klein en alles ertussenin. Zelfs voor de kleinste ruimte vind je bij ons een passende zetel.

In onze winkels heb je nog meer keuze in kleuren, materialen en uitvoeringen. Kom eens kijken. Je bent van harte welkom.

een nieuw SALON: hoe kies je dat?

Voor je een salon kiest, denk je best al na over een paar dingen:

Wil ik een harde of een zachte zitting? Wil ik een neksteun, of juist niet? Welke kleuren vind ik mooi? Wil ik een leren salon of liever van stof? Hou rekening met je andere huisgenoten: je partner en/of kinderen. En vergeet je huisdieren niet!

De opstelling van je salon speelt een belangrijke rol. Wil je een hoeksalon? Een tweezit of een driezit? Of een combinatie met een fauteuil?

Hoeksalons en salons in U-vorm

Met een hoeksalon schep je sfeer en creëer je meteen een zee van zitruimte. Dat geldt ook voor een salon in U-vorm.

Salon met poef

Lekker ontspannen in de zetel met je benen op een poef? Kies maar uit. Zowel bij de hoeksalons als de salons met poef is de keuze groot – in materialen én in kleuren.

Heb je een salon gevonden, maar wil je het in een andere opstelling? Een andere maat of uitvoering? Andere pootjes of armleuningen? Dat kan allemaal. Of heb je een salon gekozen en wil je het eerst nog even testen? Groot gelijk! Kom naar een Pronto Wonen-winkel voor het salon van jouw dromen. We geven je graag uitgebreide informatie, product- en interieuradvies.

In de showrooms staan alle salons van de webshop uitgestald. Zelfs als de website aangeeft dat ze momenteel niet in voorraad zijn.

Goedkope zetel

Voor elke sfeer en voor elk budget hebben wij de passende zetel of het perfecte salon. Is je budget beperkt? Pronto Wonen biedt je een ruime keuze in goedkope zetels en salons. Of snuffel eens in de showroomverkoop. Hier pronken de laatste showroommodellen: uitstekende kwaliteit met extra veel korting. Opgelet: deze stukken zijn niet in elke vestiging beschikbaar. Wil je jouw favoriete zetel of salon ‘live’ ontmoeten? Controleer dan even in welke winkel dat kan.

Assortiment zetels bij Pronto Wonen

Pronto Wonen heeft de juiste zetel voor jou. Bekijk ons assortiment: