178 producten

178 producten

Stoelen eetkamer

178 producten

  1. Armstoel Salvatore grey
    Armstoel Salvatore grey
    € 179,95
Geen verdere producten.

Stoelen voor jouw eetkamer

Maak je eetkamer compleet met je eigen unieke stoelen van Pronto Wonen. Stuk voor stuk stoelen waarop je niet alleen heerlijk zit: ze zien er ook fantastisch uit! En ze zijn betaalbaar. Stoelen van Pronto Wonen staan garant voor uitstekend zitcomfort en tijdloos design.

Eetkamerstoelen: stof, leder of lederlook

Bij Pronto Wonen kies je uit een bonte stoet van stoelen met een stoffen bekleding, lederen stoelen en stoelen in lederlook. Hier ontdek je de stoel die past in jouw interieur. En in jouw budget.

Eetkamerstoelen zwart

Huist er een zwarte tafel in je eetkamer? Dan wil je bijpassende, zwarte stoelen. Of juist niet. Onze webshop en onze winkels staan vol met zwarte en anderskleurige eetkamerstoelen. In stof, leer of lederlook. Neem alvast een kijkje: eetkamerstoelen.

Stoelen woonkamer

Stoelen voor jouw living? Ook die heeft Pronto Wonen voor jou. In een arsenaal van materialen: stof, leer, lederlook. Met of zonder knopen of bies? Parketwielen of handgreep? Jij bepaalt de uitvoering van jouw armstoelen of stoelen met armleuningen.

Wil je de stoelen bekijken en uitproberen? Dan ben je van harte welkom in een van onze meubelwinkels. In elke showroom staan alle stoelen van de webshop. Zelfs als die aangeeft dat ze momenteel niet in voorraad zijn. In de winkels bespreken we graag de materialen, kleuren, uitvoeringen en opties voor de stoelen van jouw keuze.

Goedkope stoelen – stoelen voor een klein budget

Voor elke sfeer en in elke prijsklasse is er een passende zetel of stoel. Heb je een beperkt budget? Pronto Wonen biedt jou een breed scala aan goedkope stoelen. Of piep eens in de showroomverkoop. Daar staan de laatste showroommodellen: uitstekende kwaliteit met extra veel korting. Opgelet: deze stoelen zijn niet in elke vestiging beschikbaar. Wil je jouw favoriete stoel bekijken? Controleer dan even in welke winkel dat kan.