Eetkamerstoelen

Producten 1-24 van 99

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 99

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Aan tafel! Aan je eettafel wil je ontspannen zitten en eten. Met een Pronto Wonen-eetkamerstoel lukt dat perfect. Meer dan ooit is de eetkamer een leefruimte waar iedereen samenkomt. Dat smeekt gewoonweg om comfortabele en stijlvolle zitmeubelen.

Eetkamerstoel

In ons assortiment eetkamer- en keukenstoelen is diversiteit troef. Kies de kleur en vorm, poten en materialen van jouw dromen. Eettafelstoelen met een persoonlijke toets? Maak de stoelen helemaal tot de jouwe met een bijzonder stiksel, met handgrepen of parketwielen.

Onze eettafelstoelen combineren uitstekend met de eettafels in ons assortiment. En passen natuurlijk ook bij jouw huidige tafel!

creëer sfeer in je huis

Gebruik je je tafel niet om aan te eten? Decoreer ze dan met wat vazen, schalen of kaarsen. Tip: zet die op een dienblad, dan maak je je tafel snel weer vrij. Doe alvast ideeën op bij onze woonaccessoires.

WELKOM IN ONZE WOONWINKELS

Wil je onze eetstoelen met je eigen ogen zien? Dan ben je van harte welkom in een van onze woonwinkels. In de showrooms vind je alle producten van de webshop. Ook als die aangeeft dat ze momenteel niet in voorraad zijn. In de winkels geven we je graag alle informatie over onze eetkamerstoelen. Over de mogelijkheden qua kleur, bekleding en poten, en over de afwerking met handvatten, wieltjes of stiksels.