117 producten

117 producten

Eettafels

117 producten

 1. voorraad
 2. voorraad
 3. voorraad
 4. voorraad
 5. voorraad
 6. voorraad
 7. voorraad
 8. voorraad
 9. voorraad
 10. voorraad
 11. voorraad
 12. voorraad
 13. voorraad
 14. voorraad
 15. voorraad
 16. voorraad
 17. voorraad
 18. voorraad
 19. voorraad
 20. voorraad
 21. voorraad
 22. voorraad
 23. voorraad
 24. voorraad
Geen verdere producten.

Eettafels

Ons eettafelassortiment bestaat uit eettafels in diverse maten, kleuren en materialen. Voor jou alleen of voor een groot gezin: Pronto Wonen heeft altijd een eettafel die past in jouw keuken of eetkamer.

Onze eetkamertafels zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen: ruime, rechthoekige tafels van 220 x 100 centimeter, maar ook compacte, smalle eetkamertafels van 160 x 90 centimeter. Liever een ronde of een vierkante tafel? Die presenteren we jou idem dito.

Eettafels hout

Eettafels van Pronto Wonen zijn robuust, stevig en onderhoudsvriendelijk. De meeste zijn gemaakt van massief hout: teak, eiken, acacia … Dé garantie voor jaren woonplezier!

Onderhoud eettafel

Onze eetkamertafels zijn gemakkelijk in onderhoud. Lees hier hoe je je tafel het beste verzorgt. Je merkt het al: over onderhoudsproducten adviseren we je met plezier.

Welkom in onze woonwinkels

Wil je onze eettafels van dichtbij bekijken? Dan ben je van harte welkom in een van onze woonwinkels. In de showrooms vind je alle tafels van de webshop. Ook als de website aangeeft dat ze momenteel niet in voorraad zijn. In de winkels geven we je graag alle informatie over onze eettafels.