3 zit Tazzo HR-schuim/visco zitting bruin

979,-

Dit artikel van dichtbij zien en uitproberen?
Dat kan in al onze winkels!

Uit voorraad leverbaar

Onderstaande winkels hebben dit product op voorraad in hun magazijn:

  • Alkmaar
  • Capelle a/d IJssel
  • Meppel
  • Wervershoof
 Gratis zelf ophalen?  

Ophalen kan bij bovenstaande winkels. Plaats wel eerst een webshopbestelling of neem even contact op met de winkel, niet elke winkel heeft het magazijn namelijk direct in de buurt van de winkel zitten. Bij het plaatsen van je bestelling kies je één van deze winkels, je wordt geïnformeerd wanneer je bestelling gereed staat.

 Thuisbezorgd binnen 10 dagen 

Wanneer je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 10 dagen bezorgd vanuit een winkel met voorraad, op een met jou afgesproken dag. De bezorgkosten zijn €69,95.

 41 winkels in Nederland en België
 Veilig bancontact betalen
  14 dagen retourrecht
 Vragen? +31 (0)76 303 6845
Specificaties
Art.nr. 10396747
Uitvoeringen Uitgevoerd in stof adore 211-latte met HR-schuim i.c.m. viscoschuim in de zitting (medium), HR-schuim i.c.m. een mix van donsveren en siliconen in de rug (excellent) en zwarte metalen poten, type M-4 (15 cm).
Gebruiksstaat Nieuw
Type meubel 3 zits
Serie Tazzo
Materiaal Stof
Zitcomfort HR schuim zitting, HR schuim + Visco zitting, Visco zitting
Vorm Recht
Afmetingen (hxbxd) 083x214x087 cm | zithoogte 47 cm, zitdiepte 55 cm
Breedte 214 cm
Hoogte 83 cm
Lengte 87 cm
Zitdiepte 55 cm

3-zit Tazzo in lichtbruine velvetstof

  • Losse zit- en rugkussens
  • Afgewerkt met een gesloten vlindernaad
  • Zwart metalen poten
  • Uitstekend zitcomfort: HR-schuim met visco-schuim
  • Zelf samen te stellen

3-zit Tazzo is niet alleen een blikvanger in je woonkamer, maar biedt ook maximaal comfort voor jou en je gasten. Desalon is bekleed met een mooie lichtbruine velvetstof. Deze fluweelzachte stof bestaat uit kleine opstaande vezels. Door de lichtinval op de vezels ontstaat er een speels en luxueus kleureffect. De naden zijn afgewerkt met een vlindernaad; de uitstraling daarvan kan verschillend zijn afhankelijk van de gekozen stof of microleder. Bij stof zijn de stofranden naar binnen omgestikt. Desalon is voorzien van zwart metalen poten voor een stoere uitstraling.

Het afwerkingsniveau en het comfort van dezesalon zijn van zeer hoge kwaliteit. Er is gebruikgemaakt van HR-schuim in combinatie met visco-schuim in de zitting. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behouden de zitkussens langdurig hun vorm en comfort. Voor de toplaag is er gebruikgemaakt van visco-schuim. Visco-schuim is een traagschuim dat reageert op lichaamswarmte en zich naar de contouren van het lichaam vormt. In de rugkussens is HR-schuim verwerkt met hierop een mix van dons en siliconen. Dit geeft een wat zachter comfort en een goede ondersteuning.

Dit model is voorzien van losse kussens. Om de vorm en uitstraling van de kussens te behouden, adviseren wij je deze regelmatig op te kloppen en van plaats te wisselen voor een gelijkmatige belasting. De rugkussens zijn ook omkeerbaar. Door deze regelmatig om te draaien behouden deze nog langer hun vorm en comfort.

Online is dezesalon ook verkrijgbaar met een ander comfort. Ben je wel helemaal weg van dit model, maar heb je liever een kleineresalon of juist een grotere hoekcombinatie? Of een andere stof of kleur? Dat is ook mogelijk!

In onze winkels kun je met model Tazzo je eigensalon samenstellen. Zo bepaal je zelf de opstelling en kun je kiezen uit de vele stoffen en kleuren uit ons Pronto Wonen stoffenconcept. Om jesalon helemaal af te maken, zijn er sierkussens en hoofdsteunen verkrijgbaar in dezelfde of juist in een mooie bijpassende stof of kleur. Zo past model Tazzo altijd in jouw interieur en bepaal je je eigen zitcomfort.

Wanneer kan ik mijn bestelling ophalen?

Bij een winkel mét voorraad, word je na het plaatsen van de order altijd de volgende werkdag geïnformeerd wanneer de bestelling voor je klaarstaat. De bestelling is altijd binnen 10 werkdagen gereed om op te halen.

Kan ik dit product bij een winkel zonder voorraad ophalen?

Ja, maar er is dan sprake van een levertijd. Na het plaatsen van de order word je de volgende werkdag geïnformeerd over de verwachte levertijd. Staat bij een artikel OP=OP? Dan is het alleen in de winkels met voorraad op te halen.

Wat is de levertijd van thuisbezorging?

Bij grote meubels is de levertijd 5-10 werkdagen. Kleine accessoires en onderhoudsmiddelen worden veelal binnen 3-5 dagen geleverd.

Wat gebeurt er nadat ik besteld heb?

Na ontvangst van je webshopbestelling zorgen wij ervoor dat de winkel die bestelling uitvoert en jouw gegevens ontvangt. Deze winkel informeert je over het verdere verloop van je bestelling.

Bekijk alle bezorgkosten ▸

Product vragen

Nog geen vragen... Stel als eerste een vraag!
Montage
pdf
(Grootte: 5.8 MB)
Montagehandleiding Tazzo bankstel.