9 producten

9 producten

2 Zits salon

9 producten

Geen verdere producten.

2 zits salons

Pronto Wonen biedt 2 zits zetels aan in zowel een lederen als in een stoffen bekleding zodat je altijd een 2 zits vindt die past bij je interieur en je manier van leven. Daarnaast bieden wij op onze 2 zits zetels verschillende opties zoals pootjes in diverse hoogtes en stijlen, verschuifbare zittingen, een heerlijke relaxfunctie, inklapbare armsteunen en comfortabele hoofdsteunen. Om zo lang mogelijk te genieten van je nieuwe tweezits zetel, kun je kiezen voor onze aanvullende All In House Service garantie. Hiermee ben je verzekerd van minstens 5 jaar zorgeloos plezier van je nieuwe tweezits zetel.

Stoffen 2 zits salon

Onze stoffen zetels zijn verkrijgbaar in in vele soorten, maten, kleuren stof en poten. Uiteenlopend van een compacte 2 zits tot een ruime stoffen hoeksalon. Onze stoffen zetels zijn zeer slijtvast en onderhoudsarm, zeker als je kiest voor de aanvullende All In House Service garantie ben je verzekerd van minstens 5 jaar zorgeloos zitgenot. Tevens is je stoffen bank dan beschermd tegen vlekken door het aanbrengen van een vochtafstotende coating. Kom voor meer informatie over onze stoffen zetels en het onderhoud van stoffen zetels naar één van onze winkels, waar je tevens de mogelijkheden kunt bespreken om de producten in een andere opstelling, maat of uitvoering te bestellen. Je kunt hier je stoffen zetels compleet naar wens samenstellen, met de stof, kleur, poten en opties die je wilt. Alle winkels hebben de getoonde meubelen op showroom staan. Ook als op de webshop geen voorraad staat vermeld.

Lederen 2 zits salon

Wanneer je op zoek bent naar een compacte leren tweezits of juist een ruime leren hoeksalon ben je bij ons aan het juiste adres. Een lederen zetel straalt luxe en comfort uit. Om je nieuwe leren zetel zo lang mogelijk in nieuwstaat te behouden biedt Pronto Wonen speciale onderhoudsproducten voor leer aan. In onze winkels kun je de mogelijkheden bespreken om een zetel in een andere opstelling, maat of uitvoering te bestellen. Je vindt hier ook alle informatie over ons leerconcept en je kunt zelf ervaren welke soort leder je het prettigst vindt. Jouw nieuwe lederen zetel is compleet zelf samen te stellen, van leersoort en kleur tot armleuningen en pootjes. Alle winkels hebben de getoonde meubelen op showroom staan. Ook als op de webshop geen voorraad staat vermeld.

Net wat meer ruimte over, of net wat meer nodig? Kies een 2.5 zits salon