16 producten

16 producten

Draaizetels

16 producten

Geen verdere producten.

Draaizetels zijn comfortabele zetels met een draaibare voet in plaats van vier poten. Een zetel met veel zitcomfort is van groot belang in de hedendaagse woonkamer. Het is vaak de favoriete zitplek in het huis! Pronto Wonen heeft een ruime collectie met zetels of zetels. Een zetel is een luxe stoel met armleuningen en heeft over het algemeen een groter zitvlak dan bij gewone stoelen. Een zetel is in de meeste gevallen bekleed met leder of een stevige stof.

Draaizetel Leder

De draaivoet is in de meeste gevallen gemaakt van RVS, waardoor deze prima past in een modern interieur. Omdat de draaizetels één voet hebben, ogen ze minder fors dan reguliere zetels. Draaizetels zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, de draaizetels met een ruime zitting en brede armleuningen wordt veelal toegepast in de woonkamer als comfortabele relaxstoel. In sommige gevallen wordt een draaizetel aangevuld met een hocker of voetenbankje om zo het effect van een relaxzetel te krijgen. Compactere draaizetel varianten kunnen perfect gebruikt worden aan een tafel, zoals in de eetkamer of werkkamer.

Je vindt in ons assortiment draaizetels met zowel een stoffen als een (kunst)lederen bekleding. Daarnaast kun je onze draaizetels in meerdere kleuropties verkrijgen. Bekijk onze modellen in de webshop of kom langs bij een van onze meubelwinkels.

Goedkope draaizetel

De mogelijkheden zijn enorm uitgebreid waardoor je voor elke sfeer een geschikte draaizetel kunt vinden bij Pronto Wonen. We hebben ook een groot aanbod goedkope draaizetels. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen bij showroom meubels van hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Wanneer je op zoek bent naar goedkope meubels van uitstekende kwaliteit zit je goed bij onze showroomsale. Bespaar op de inrichting van je woonkamer, keuken of slaapkamer met de extra kortingen op showroommodellen in deze categorie die voor een opruimprijs weggaan. Het gaat hier om de laatste showroom modellen. De producten zijn veelal nog op enkele locaties te vinden. Neem een kijkje in onze showroomverkoop!

Bekijk ook onze: zetels - relaxzetels - sta-op zetels - elektrische zetels - loveseats