Toon alle producten

Toon alle producten

Vitrine kasten

Als je op zoek bent naar de perfecte vitrinekast, begrijpen we dat je een weloverwogen keuze wilt maken. Onze uitgebreide collectie biedt voor elk wat wils, van een stoere industriële kast tot aan een strak moderne vitrinekast. Elk van deze vitrinekasten heeft zijn eigen unieke stijl. Voor welke kast je ook kiest bij Pronto Wonen staat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voorop. Bekijk direct het aanbod online of in één van onze meubelwinkels.

7 producten

 1. Vitrinekast Ricardi (64 Cm) mango decor
  Vitrinekast Ricardi (64 Cm) mango decor
  899,00
  Uit voorraad leverbaar
 2. Vitrinekast Mesola (76 Cm) mango natural
  Vitrinekast Mesola (76 Cm) mango natural
  799,00
  Uit voorraad leverbaar
 3. Vitrinekast Carpino (90 Cm) metaal glas
  Vitrinekast Carpino (90 Cm) metaal glas
  799,00
  Uit voorraad leverbaar
 4. Vitrinekast Carpino (65 Cm) metaal glas
  Vitrinekast Carpino (65 Cm) metaal glas
  549,00
  Uit voorraad leverbaar
 5. Vitrinekast Orizone (52 cm) zwart metaal
  Vitrinekast Orizone (52 cm) zwart metaal
  469,00
  Uit voorraad leverbaar
 6. Vitrinekast Orizone (100 cm) zwart metaal
  Vitrinekast Orizone (100 cm) zwart metaal
  699,00
  Uit voorraad leverbaar
Geen verdere producten.

Vitrinekast

Een vitrine kast is een blinkvanger met glazen deur(en) geeft zicht op wat er in de kast zit. Een vitrinekast kan voor verschillende praktische doeleinden gebruikt worden. Laat je verzameling zien in je woonkamer, of je serviesstukken in je eetkamer en maak van jouw vitrine kast een waar pronkstuk en sfeerelement.


Witte vitrinekast

Onze vitrinekasten zijn leverbaar in verschillende houtkleuren. Met een uitstraling uiteenlopend van modern tot klassiek. Zo kun je dus je nieuwe vitrinekast perfect afstemmen op de inrichting van uw woning of kamer. Bekijk bijvoorbeeld eens een witte vitrinekast zoals Duarte.


Landelijke vitrinekast

Verrijk de landelijke inrichting van je woning of kamer met een houten vitrinekast. Bijvoorbeeld met de vitrine kast Veresa. Onze vitrinekasten zijn gemaakt van diverse houtsoorten; zo is er een vitrinekast eiken of acacia hout.


Moderne vitrinekast

Ook wanneer je een modern interieur hebt combineren onze vitrinekasten perfect met de inrichting van je woning of kamer.


Kom naar een van de Pronto Wonen winkels!

Je bent van harte welkom in onze woonwinkels om onze vitrinekasten zelf te komen bekijken. Elke vestiging heeft alle producten die op de website vermeld staan in de showroom, zelfs wanneer er op de website geen voorraad staat aangegeven.