58 producten

58 producten

Armstoelen

58 producten

 1. voorraad
 2. voorraad
 3. voorraad
 4. voorraad
 5. voorraad
 6. voorraad
 7. voorraad
 8. voorraad
 9. voorraad
  Armstoel Salvatore grey
  Armstoel Salvatore grey

  € 179,95

  € 149,95

 10. voorraad
  Armstoel Oro dark grey
  Armstoel Oro dark grey
  € 169,95
 11. voorraad
 12. voorraad
 13. voorraad
 14. voorraad
  Armstoel Salvatore green
  Armstoel Salvatore green

  € 179,95

  € 149,95

 15. voorraad
 16. voorraad
 17. voorraad
 18. voorraad
  Armstoel Salvatore cognac
  Armstoel Salvatore cognac

  € 179,95

  € 149,95

 19. voorraad
  Kuipstoel Brasile zinc
  Kuipstoel Brasile zinc
  € 149,95
 20. voorraad
 21. voorraad
  Armstoel Oro turtle
  Armstoel Oro turtle
  € 169,95
 22. voorraad
 23. voorraad
 24. voorraad
Geen verdere producten.

Armstoel

Een armstoel heeft als voordeel dat je jouw armen kunt laten rusten op de leuningen, dit zorgt voor een ontspannen houding en een hoog zitcomfort. Extra comfortabel aan tafel dus! Onze armstoelen zijn zowel in een stoffen als in een lederen bekleding verkrijgbaar. Daarnaast vind je hier stoelen met armleuningen in verschillende kleuren, van klassiek zwart tot stijlvol crème. In veel gevallen zijn de armstoelen uitgevoerd met parketwielen waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn over de vlakke eetkamervloer.

Eetkamerstoelen met armleuning

Ga voor comfort bij het zoeken naar een nieuwe eetkamer stoel, en kies voor een eetkamerstoel met armleuningen. In diverse kleuren en met of zonder koudschuim zitting handgrepen, parketwielen of bies of stiksel.

Stoffen eetkamerstoelen en lederen eetkamerstoelen

Stoffen stoelen in verschillende kleuren en wij hebben ook verschillende leder stoelen bekijk deze op de website of in de fysieke winkels. De armleuning stoelen zijn uit te breiden naar eigen wens met verschillende handgrepen, HR schuim in de zitting een bies, knopen in de rug, contraststiksel, vlindernaad, kap, karo kap en karo voorzijde rug eetstoel of eetbank en luxe parketwielen of vaste pootjes in zwart kunststof.

Om onze armstoelen zelf te bekijken en uit te proberen, ben je van harte welkom in één van onze winkels. In de showroom van iedere vestiging vind je alle producten die in de webshop worden aangeboden zodat je rustig alle mogelijkheden kunt bekijken, ook kun je hier meer te weten komen over de opties van onze armstoelen, zoals verstelbare armleuningen en rugvering.

Stoelen met wieltjes of

veel keuze uit , Lederen stoel, Stoffen stoelen, Stoelen leer, Armleuning stoel, eetkamer stoelen leer, leren keukenstoelen, Stoel met leuning, Stoel met wielen, keukenstoelen leer, Armleuning stoelen, Armstoel op wielen , Stoel armleuningen, Stoelen van leer, Armstoel leer, Leren armstoel, Lederen armstoel, Stoelen van stof, eetkamerstoelen leer, eetkamerstoelen met armleuning, lederen eetkamerstoelen, armstoel, Stoel met armleuning, stoffen eetkamerstoelen, armstoelen. 

Bekijk de rest van ons assortiment stoelen: