Toon alle producten

Toon alle producten

Sta-op zetels

2 producten

Geen verdere producten.

Sta op stoel

Wil je voortaan heerlijk comfortabel zitten én moeiteloos uit de fauteuil komen? Een sta op stoel van Pronto Wonen biedt uitkomst! De relaxfauteuils Seduto en Initio combineren namelijk een uitstekend zitcomfort met een handige sta op functie, waardoor je ondersteuning krijgt bij het opstaan uit de stoel. Het principe van een sta op stoel is eigenlijk heel eenvoudig. De stoel komt, met behulp van een elektromotor, omhoog en kantelt je vervolgens naar voren. Daardoor wordt opstaan uit de fauteuil veel makkelijker. Niet alleen kan je door de sta op stoel geholpen worden bij het opstaan, ook bieden de relaxfauteuils ondersteuning bij het zitten. Door de sta op stoel in de hoogste stand te zetten en je vervolgens te laten zakken, voorkom je dat je in de stoel ploft.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een sta op stoel?

Tijdens de zoektocht naar de juiste sta op stoel rijzen er nog weleens wat vragen. Wat is voor mij de beste hoogte van de sta op stoel? Welke armleuning is passend? Wat is een goede zitdiepte? Voor het bepalen van de juiste hoogte van de sta op stoel, kun je het beste in de stoel gaan zitten. Als de bovenbenen ten opzichte van de grond in een hoek van 90 graden staan, heb je de juiste zithoogte te pakken. Stel vervolgens de hoogte in van de armleuning. Die is goed als je armen lekker ontspannen op de leuning rusten. Hetzelfde geldt voor de hoofdsteun. Daarvoor is het goed als de stoel een lichte steun biedt aan je hoofd.

Persoonlijke sta op stoel

Omdat iedere sta op stoel uniek is en iedereen zo zijn eigen wensen heeft, kun je bij Pronto Wonen jouw sta op stoel helemaal naar eigen wens samenstellen. Zo koop je altijd een op maat gemaakte fauteuil, die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Zo is de relaxfauteuil Seduto verkrijgbaar met twee rugvarianten, vier zitcomforts, twee zithoogtes, twee zitdieptes en een extra hoge rug. Daarnaast kan je kiezen uit vijf armleuningen en twee onderstellen. Ben je wat langer? De sta op stoel Seduto is ook leverbaar met extra zithoogte, eventueel in combinatie met een extra diepe zit en hoge rug. De standaard Seduto is met de hand verstelbaar. Met een hendel kan je de rug- en voetensteun instellen. Ook de hoofdsteun kan je heel makkelijk met de hand verstellen. De Seduto is ook verkrijgbaar als elektrisch verstelbare uitvoering, eventueel aangevuld met sta op functie.

Sta op stoel met pocketvering

De sta op stoel Initio van Pronto Wonen heeft een heerlijk zitcomfort door de nosagveren en het HR-schuim. De relaxfauteuil is voorzien van een sta op functie, die je ondersteuning biedt door mee te bewegen als je opstaat. Voor de sta op stoelen geldt dat ze verkrijgbaar zijn in vele kleuren stof en leer. Bekijk de fauteuils in onze webshop of kom ze gerust uitgebreid testen in een van onze woonwinkels.

Bekijk ook onze: zetels - relaxzetels - draaizetels - elektrische zetels - loveseats