Een rustige werkplek is onmisbaar als je thuiswerkt. Na heel wat online meetings, digitale vrijdagmiddag borrels en thuiswerksessies hebben we heel wat uurtjes binnen onze homeoffice doorgebracht. Een rustige en comfortabele werkplek is een absolute must. Tover jouw saaie grijze thuiskantoor om naar een toffe ruimte met frisse tinten en vol inspiratie. Wij delen hier de beste tips voor jouw thuiskantoor.

Een geordend bureau is een geordend hoofd

Een opgeruimd bureau, betekent een productieve werkdag. Zelfs met weinig ruimte verander je een leeg hoekje zo om tot je eigen homeoffice. Nu is het nog de uitdaging om je werkplek netjes te houden. Want zeg nou eerlijk, niemand wordt gelukkig van rommelige bureaus. Stop onnodige spullen in manden! Hartstikke handig en het staat ook nog eens mooi. Kies voor metalen manden om een industriële inrichting te creëren of bamboe voor de bohemian style.



Fijne verlichting bij je werkplek

Licht is natuurlijk erg belangrijk bij een bureau. Probeer eens iets anders dan een standaard bureaulamp. Het kan namelijk al snel propperig worden. Neem bijvoorbeeld een vloerlamp. Praktisch en de mogelijkheid om te kantelen, draaien of in hoogte te verstellen. Ideaal voor gericht licht of juist voor sfeerverlichting door de lamp weg te draaien. Met de grote diversiteit in aanbod is er altijd wel een vloerlamp te vinden die aansluit bij jouw woonstijl.



Planten, planten en nog eens planten!

Think green en vrolijk je werkplek op met planten. Het staat niet alleen gezellig, maar ze zorgen ook voor extra zuurstof. Het vergroenen van je kantoorinterieur zorgt voor rust en geeft je werkplek gelijk een extra dosis kleur. Wil je het helemaal goed doen, kies dan voor luchtzuiverende planten. Deze planten nemen schadelijke stoffen op uit de lucht via de bladeren. Bijvoorbeeld de Areca. Hij is één van de meest populaire kamerplanten. Ook is hij lekker vol en hoog. De perfecte plant voor in een kaal kantoor hoekje. Met deze praktische tips creëer je een toffe werkplek waar jij comfortabel kan werken!

Nog meer inspiratie opdoen?


  • Onze voorjaarsthema 2021
    In deze blog nemen we jullie mee in de wereld van nieuwe Pronto voorjaarstrends voor je interieur. We kennen allemaal denk ik wel dat we voelen dat het voorjaar wordt en dat de drang om te veranderen begint te komen. Lees je mee?
  • Musthave accessoires in de keuken!
    De keuken is natuurlijk een hele toffe ruimte om te stijlen en zo bij de rest van je interieur te laten passen, maar voor veel mensen is de keuken ook gewoon een werkruimte of praktisch voor dagelijks gebruik. Ben jij een echte foodie en veel in de keuken te vinden?
  • Maak van je keuken een leefkeuken!
    Geniet jij ook zo van je prachtige keuken in huis? De leefkeuken the place to be waar je graag met iedereen samenkomt. Je kunt het ook wel een woonkeuken noemen, een keuken waar geleefd, gewoond en gekookt wordt. Maar hoe creëer je een leefkeuken?
  • Stijlvol, helemaal tot rust komen! 
    Neem jij tijd om tot rust te komen? Voor iedereen heeft tot rust komen een andere betekenis en een andere invulling. Een plek in huis waar je even volledig kunt ontspannen is dan zeker erg fijn. Maar hoe zorg je er dan voor dat zo’n ‘ontspanplek’ ook stijlvol is?