Heb jij ook vaak last van veranderdrang? Regelmatig aan het kijken wat je thuis kunt omtoveren en waar kun je het net nog wat meer aankleden? Dan is het wel zo leuk om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends én te weten welke meubels helemaal in zijn. In deze blog lees je hier alles over! Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet en vertellen jou graag welke trends er op dit moment zijn!

Woonstijlen

Er zijn veel verschillende soorten stijlen en dat maakt ieder huis ook zo uniek. Denk hierbij aan woonstijlen zoals; Modern, Scandinavisch, Stoer Landelijk en de Boho (Natural)-stijl. Bij elk interieurstijl hoort een ander soort meubel, maar het is ook heel leuk om een meubel te hebben die overal bij past. Zo kun je ook nog eens veranderen van stijl. Hieronder staan een aantal trends met bijbehorende meubels die goed tot zijn recht komen in ieder huis!



Natuurlijke stijl

De natuurlijke (Boho) stijl is vooral tijdloos. De meubelen in een natuurlijk interieur zijn neutraal van kleur en zijn ingetogen qua design. Kies dus voor meubels in een rustige kleur, zoals grijs, wit of een natuurtint. Op deze manier weet je dat het goed gecombineerd kan worden met andere kleuren en je raakt niet snel uitgekeken op de meubels. Vooral de meubels die je het liefst zo lang mogelijk wil laten staan: de bank, eettafel, buffetkast. Met de accessoires kun je eventueel iets meer kleur toe voegen, zoals roze of groen. Deze kleuren zijn helemaal in! De onderstaande bank is een heel mooi voorbeeld voor in een basic interieur. Je kunt het zelf dus helemaal aankleden met kleurrijke accessoires wanneer je dat zou willen. Wat staat het prachtig bij elkaar!

Hotel chique interieur

Een luxe hotel gevoel willen we allemaal wel in huis, toch? Dit kun je creëren door mooie materialen, blikvangers en bijzondere vormen toe te voegen in huis. Gedurfde kleuren zoals donkerbruin, bordeaux en olijfgroen horen hier zeker bij. Ook de materialen waarvan de meubels zijn gemaakt dragen hieraan bij. Door bijvoorbeeld een velvet pouf, bank of kussen toe te voegen, krijgt jouw interieur direct een sfeervolle, luxe uitstraling. Wat vinden jullie van deze mooie olijfgroene bank? Staat gelijk erg chique.



Bohemian interieur

Een kleur in bohemian interieurstijl die we veel zien is koraal. Dit is een warme kleur die erg veel wordt gebruikt in een warm en vrolijk huis. Het is een energieke kleur die perfect past bij zwart, grijs en donkerrood. Verf een muur in het koraal en jouw interieur heeft direct meer sfeer. Ga jij liever voor een rustige look, maar wel met de kleur koraal of ginger? Kies dan voor deze kleur in kleine accessoires zoals kussens, poefjes en plaids.

Retro vibe

Ronde vormen zijn erg populair in de huizen van nu. Vooral bij de retro stijl past het goed! Het mag allemaal wat levendiger en dat is erg leuk. Het hoeft niet meer ‘perfect’ en je huis mag best een keer wat speelser ogen. Dit doe je dus ook door te kiezen voor ronde vormen in de meubels. Denk hierbij aan een ronde of ovalen eettafel bijvoorbeeld. Ook is het erg gezellig, omdat je op die manier met iedereen rondom de tafel zit en makkelijker gesprekken kunt voeren, ideaal ;-). Ook zijn vloerkleden erg mooi in een ronde vorm, vooral als je een vierkante/hoekige bank hebt dan staat het erg mooi als contrast om hier een rond vloerkleed bij te hebben.



Ga je aan de slag met deze meubeltrends? En welk meubel is jouw favoriet?

Nog meer inspiratie opdoen?


  • Onze voorjaarsthema 2021
    In deze blog nemen we jullie mee in de wereld van nieuwe Pronto voorjaarstrends voor je interieur. We kennen allemaal denk ik wel dat we voelen dat het voorjaar wordt en dat de drang om te veranderen begint te komen. Lees je mee?
  • Musthave accessoires in de keuken!
    De keuken is natuurlijk een hele toffe ruimte om te stijlen en zo bij de rest van je interieur te laten passen, maar voor veel mensen is de keuken ook gewoon een werkruimte of praktisch voor dagelijks gebruik. Ben jij een echte foodie en veel in de keuken te vinden?
  • Maak van je keuken een leefkeuken!
    Geniet jij ook zo van je prachtige keuken in huis? De leefkeuken the place to be waar je graag met iedereen samenkomt. Je kunt het ook wel een woonkeuken noemen, een keuken waar geleefd, gewoond en gekookt wordt. Maar hoe creëer je een leefkeuken?
  • Stijlvol, helemaal tot rust komen! 
    Neem jij tijd om tot rust te komen? Voor iedereen heeft tot rust komen een andere betekenis en een andere invulling. Een plek in huis waar je even volledig kunt ontspannen is dan zeker erg fijn. Maar hoe zorg je er dan voor dat zo’n ‘ontspanplek’ ook stijlvol is?