Relaxzetel Ponti stof jeep caramel (handmatig verstelbaar)

499,-
OP=OP

Onderstaande winkels hebben dit product op voorraad in hun magazijn:

  • Alkmaar
  • Capelle a/d IJssel
  • Groningen
  • Middelburg
  • Poortvliet
  • Terborg (Maron)
  • Wervershoof
  • Zutphen
  • OP=OP!
  • Alleen nog verkrijgbaar bij de genoemde winkel, bij een andere winkel is helaas niet mogelijk. De winkel informeert je wanneer je de bestelling kunt ophalen.
  • Reserveer het product heel makkelijk via de groene reserveerknop, de winkel informeert je dan wanneer het artikel op te halen is.
  • Of stel een vraag over dit product via de groene contactknop, als je vragen hebt over dit artikel
 
Specificaties
Art.nr. 10346434
Uitvoeringen Uitgevoerd in stof jeep 2861-caramel met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. gasveer en mat zwarte metalen 5-teensvoet (voet A, model OSS).
Gebruiksstaat Nieuw
Type meubel Relaxzetel
Serie Ponti
Materiaal Stof
Functies Relaxelement, Verstelbare rugleuning
Afmetingen (hxbxd) 105x073x086 cm | zithoogte 46 cm, zitdiepte 55 cm, zitbreedte 51 cm.
Breedte 73 cm
Hoogte 105 cm
Zitdiepte 46 cm

Relaxzetel Ponti; heel veel zetel voor een scherpe prijs

Lekker ruime draai-/relaxzetel met een heerlijk zitcomfort en een prachtige vormgeving, degelijk van constructie en gemaakt van hoogwaardige materialen. Gewoon heel veel zetel voor een echt scherpe prijs. Standaard zijn de zitting en rugleuning van model Ponti voorzien van HR-schuim, dit is zeer veerkrachtig en biedt een hoog zitcomfort.

  • Standaard voorzien van HR-schuim* in rug en zitting
  • Elektrisch verstelbaar mogelijk
  • Ingebouwde voetensteun

In deze ruime en moderne relaxzetel met ingebouwde verstelbare voetensteun is het heerlijk ontspannen. de luxe uitstraling en het hoogwaardige zitcomfort laten je genieten als een vorst. De rugleuning is d.m.v. een gasveer geheel naar wens te verstellen, de uitklapbare voetensteun geeft je voeten de gewenste ondersteuning en welverdiende rust.

Gaat je voorkeur uit naar elektrisch verstelbaar, dan is dit ook mogelijk en zijn de rug en voetensteun onafhankelijk van elkaar te bedienen d.m.v. een bedieningspaneel op de linker arm (voorstaand). Er is ook een accupakket beschikbaar, waardoor de elektrisch verstelbare zetel ook zonder netstroom aansluiting bediend kan worden.

Model Ponti is heel scherp geprijsd in de stof jeep 2861-caramel en jeep 2862-antraciet. En is in deze 2 stoffen en kleuren zowel manueel als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

Wil je toch graag een andere stof en kleur of wil je liever leder dan is dit ook mogelijk

Onderhoud: Je kunt bij ons onderhoudsproducten krijgen om je draai-/relaxzetel te beschermen tegen vuil en vlekken. Ook kun je de garantie tegen een geringe meerprijs verlengen tot 5 jaar.

Laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die relaxzetel Ponti je biedt, we heten je graag welkom bij Pronto Wonen.

* HR-schuim (ook wel koudschuim genoemd) heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt. Het materiaal is zeer veerkrachtig en biedt een hoog zitcomfort.

Wanneer kan ik mijn bestelling ophalen?

Bij een winkel mĆ©t voorraad, word je na het plaatsen van de order altijd de volgende werkdag geĆÆnformeerd wanneer de bestelling voor je klaarstaat. De bestelling is altijd binnen 10 werkdagen gereed om op te halen.

Kan ik dit product bij een winkel zonder voorraad ophalen?

Ja, maar er is dan sprake van een levertijd. Na het plaatsen van de order word je de volgende werkdag geĆÆnformeerd over de verwachte levertijd. Staat bij een artikel OP=OP? Dan is het alleen in de winkels met voorraad op te halen.

Wat is de levertijd van thuisbezorging?

Bij grote meubels is de levertijd 5-10 werkdagen. Kleine accessoires en onderhoudsmiddelen worden veelal binnen 3-5 dagen geleverd.

Wat gebeurt er nadat ik besteld heb?

Na ontvangst van je webshopbestelling zorgen wij ervoor dat de winkel die bestelling uitvoert en jouw gegevens ontvangt. Deze winkel informeert je over het verdere verloop van je bestelling.

Bekijk alle bezorgkosten ā–ø

Product vragen

Nog geen vragen... Stel als eerste een vraag!
Montage
pdf
(Grootte: 1.2 MB)
Montagehandleiding Ponti relaxfauteuil elektrisch verstelbaar 2 motorig.
pdf
(Grootte: 1.3 MB)
Montagehandleiding Ponti relaxfauteuil manueel verstelbaar.