Moderne meubels

Strakke lijnen, minimalistische vormgeving en luxe materialen. Drie algemene kenmerken van moderne meubels die ervoor zorgen dat er steeds vaker gekozen wordt voor een modern interieur. Ook in een vrij klassiek interieur kunnen onze moderne meubels dankzij het minimalistische ontwerp prima uit de verf komen.

Creëer je eigen moderne woonkamer

Ons assortiment kent een groot aantal meubelen met een modern karakter. Denk hierbij aan moderne banken met een lage rugleuning en strakke belijningen, tafels en kasten met hoogglans afwerkingen in zwart, wit of fel rood. Hiermee creëer je eenvoudig een moderne, warme stijl in jouw woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Je vindt in ons assortiment ook complete woonprogramma's moderne meubelen. Zo kunt je jouw woonkamer of slaapkamer in één keer inrichten met moderne meubels in dezelfde stijl.

Om uw woonkamer of slaapkamer modern in te richten kun je er ook voor kiezen om moderne eiken meubels te gebruiken. Hiermee combineer je de warme en natuurlijke uitstraling van eiken meubels met een strakke en minimalistische stijl. Onze massief eiken meubelen hebben een tijdloos en robuust ontwerp en passen perfect elk interieur.

Onze moderne meubels vind je in de winkels én online

Om al onze moderne meubels te bekijken, ben je van harte welkom in één van onze winkels of bekijk onze collectie in de webshop. Voor meer vragen over onze meubels of voor advies kun je altijd terecht bij de adviseurs in onze winkels.