Toon alle producten

Toon alle producten

2,5 Zits salon

14 producten

Geen verdere producten.

2,5 zits salon in stof

Net wat meer ruimte over, of net wat meer nodig? Kies een 2,5-zits salon! Ons ruime assortiment 2,5-zits salon geeft je diverse mogelijkheden in jouw zoektocht naar de ideale zetel. De stoffen salons van Pronto Wonen zijn zeer slijtvast en onderhoudsarm. Zeker als je kiest voor de aanvullende All In House Service garantie ben je verzekerd van minstens 5 jaar zorgeloos zitgenot. Tevens is jouw stoffen salon dan beschermd tegen vlekken door het aanbrengen van een vochtafstotende coating.

Om onze stoffen zetels te testen ben je van harte welkom in één van onze winkels. Alle winkels hebben de getoonde meubelen in de showroom staan, ook wanneer er in de webshop geen voorraad staat vermeld. Bij onze winkel vestigingen kun je ook de mogelijkheden bespreken om de producten in een andere opstelling, maat of uitvoering te bestellen.

Lederen 2,5 zetels

Wanneer je op zoek bent naar een compacte lederen 2,5-zits salons of juist een ruime lederen hoeksalons ben je bij ons aan het juiste adres. Een lederen salon straalt luxe en comfort uit. In onze winkels kun je de mogelijkheden bespreken om een salon in een andere opstelling, maat of uitvoering te bestellen. Je vindt hier ook alle informatie over ons leerconcept en je kunt zelf ervaren welke soort leder je het prettigst vindt. Jouw nieuwe lederen salon is compleet zelf samen te stellen, van leersoort en kleur tot armleuningen en pootjes. Alle winkels hebben de getoonde meubelen op showroom staan. Ook als op de webshop geen voorraad staat vermeld.

Overige salons

Neem ook eens een kijkje voor een tweezits of een 3 zits salon!