Toon alle producten

Toon alle producten

Elementenbank

26 producten

Geen verdere producten.

Een zitplek voor het hele gezin: de elementenbank

Met een stoere elementenbank heb je elke dag een andere zithoek. Deze modulaire bank bestaat uit verschillende ‘losse’ delen, waardoor je ze eenvoudig aan elkaar schuift of juist los van elkaar. Heb je zin om heerlijk te loungen? Neem er dan een losse poef bij die je zowel tussen als voor de andere zitelementen plaatst. Zo is de zithoek telkens op huidige situatie aan te passen.  

Elementen bank verkrijgbaar in allerlei afmetingen

Zoek je een grote bank voor meer dan 4 personen? Een modulaire bank maak je zo groot als jij maar wil en je de ruimte het natuurlijk toelaat. Door de verschillende elementen zijn de combinaties eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een U- of L-vormige hoekbank, maar ook een lange, rechte bank behoort absoluut tot de mogelijkheden.  

Populaire kleuren

Grijze banken zijn verreweg het meest voorkomend. Dat is ook niet gek, want de kleur is tijdloos en gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Houd je van een gewaagde look? Kijk dan vooral eens naar de kleuren groen, blauw of geel. Voeg daar een vleugje luxe aan toe met een zachte velvet stof. Voor een iets subtielere en warmere uitstraling is beige een kleur die volledig aansluit op de laatste trends.

Een modulaire bank, volledig afgestemd op jouw wensen

In onze webshop vind je een selectie van de mogelijkheden. Bij onze winkels stel je de elementenbank van je dromen samen. Hier heb je onder andere de keuze uit tientallen stoffen en kleuren. Daarnaast heb je zelfs de volledige vrijheid om ieder element in een andere kleur of stof te bestellen. Op deze manier kun je dus echt naar hartenlust combineren. Zien we je snel? Bekijk direct welke Pronto Wonen winkel het dichtst bij jou in de buurt zit.

Bekijk de rest van ons assortiment banken: