76 producten

76 producten

Houten tafel

76 producten

Geen verdere producten.

Een houten tafel geeft een ruimte een gezellige en warme sfeer. Door de strakke belijningen en de robuuste vormen van onze houten tafels hebben ze een neutrale uitstraling die tot zijn recht komt in zowel een modern interieur als in een klassiek interieur. Plaats een mooie houten tafel in de woonkamer om te gebruiken om aan te kunnen lezen en werken, of kies voor een houten eetkamertafel voor in uw keuken of eetkamer voor een sfeervolle eethoek.

In ons assortiment tafels vindt u onder andere schitterende acacia, teak en eiken tafels die in verschillende kleuren en afwerkingen geleverd kunnen worden. Hierdoor kunt u altijd een mooie houten tafel vinden die in uw interieur past.

Een teak houten tafel

Een houtsoort dat de laatste jaren sterk in populariteit toeneemt is teak. In onze collectie bieden we een ruim assortiment teak tafels aan, welke in verschillende kleuren en afwerkingen te verkrijgen zijn. Om uw teakhouten tafel zo lang mogelijk mooi te houden kunt u bij de aanschaf van uw teakhouten tafel kiezen voor onze teakbeschermer, die uw nieuwe tafel beschermt tegen vlekken en verkleuringen.

Ontdek ons assortiment

Om ons complete assortiment houten tafels te bekijken, bent u van harte welkom in onze winkels. U vindt onze winkels door heel Nederland. In onze winkels kunt u meer informatie verkrijgen over de mogelijkheden van houten meubels, de verschillende houtsoorten en het onderhoud van uw houten tafel.