15 producten

15 producten

Ronde tafels

15 producten

Geen verdere producten.

Ronde eettafel

Houd jij van gezellige lange avonden aan tafel met familie of vrienden? Of wil je een mooie centrale plek creëren in huis? Kies dan voor een ronde eettafel van Pronto Wonen. De ronde vorm zorgt namelijk voor meer overzicht en onderling oogcontact, waardoor de tafel een positief effect heeft op de gesprekken. Niet voor niets is de ronde eettafel mateloos populair en zie je vaak grote gezelschappen aan ronde tafels in restaurants. Of je nou een grote of kleine kamer hebt, met een ronde of ovale eettafel benut je de ruimte altijd optimaal en richt je een gezellige eethoek in. Heb je een aantal kinderen in huis rondlopen? Dan ben je met een ronde eettafel ook meteen af van de gevaarlijke hoeken die een rechthoekige eettafel hebben.

Interieurtips voor een ronde eettafel

De eettafel is in ieder huis het centrale punt, een plek waar we veel tijd doorbrengen. 's Ochtends ontbijten we er en lezen we de krant, bij het diner nemen we de dag door en 's avonds laat wordt er geborreld. Het is daarom belangrijk dat de eettafel die je kiest, past bij de inrichting van je huis en een goed aansluit bij jouw wensen. Ook al kan je eigenlijk niets fout doen met een ronde eettafel, die past namelijk in iedere woning en bij elk interieur (modern én klassiek), hebben we een aantal tips voor je om je een handje te helpen bij het maken van de juiste keuze. Mocht je bijvoorbeeld een lichte ruimte hebben, dan is een witte ronde eettafel een mooi alternatief voor een houten ronde eettafel. In combinatie met grijze eetkamerstoelen creëer je een mooi contrast. Is je kamer wat donkerder? Dan is een zwarte ronde eettafel een goede optie in plaats van de standaard houten tafel. Om de centrale plek in het huis nog meer sfeer te geven, is het ook mooi om een vloerkleed onder de tafel te leggen.

Verschillende ronde eettafels

In de webshop en in onze winkels vind je meerdere soorten ronde eettafels. Ons assortiment bestaat uit tafels van verschillende houtkleuren. Ook hebben we zwarte en witte exemplaren. Daarnaast verschillen de ronde eettafels van onderstel, formaat en - uiteraard - in prijs. Heb je vaak grote groepen vrienden of familie over de vloer? Dan is een ovale eettafel misschien ook wel een interessante optie voor jou. Daarmee haal je niet alleen een echte eyecatcher in huis, maar schuif je ook nog eens heel eenvoudig meerdere extra stoelen aan. Al onze ronde en ovale eettafels staan in onze webshop. Ook zijn ze te bekijken in de woonwinkels. Daar ben je altijd van harte welkom om de ronde eettafels te bekijken. Bovendien staan onze interieurspecialisten in onze winkels voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig of wil je advies over een ronde eettafel? Kom dan gerust langs of neem contact met ons op.

Stoelen bij eetkamertafel

Ook voor stoelen die passen bij de ronde of ovale eettafel kan je bij Pronto Wonen terecht. Een mooie stoel is net zo belangrijk voor de sfeer in de kamer als de ronde tafel zelf. Bovendien wil je comfortabel zitten als je veel tijd doorbrengt aan de eettafel.