Woonideeën voor inrichting en decoratie van jouw woning

De inrichting van je woning is niet altijd even eenvoudig. Op deze pagina vind je woonideeën en tips voor uw woninginrichting zodat je met jouw woning op de laatste woontrends inspeelt en een frisse en moderne inrichting kunt creëren.

Materiaal, kleur en accessoires

Door te kiezen voor woondecoraties met natuurlijke materialen zoals (onbehandeld) hout, kun je een warme en landelijke sfeer in jouw woning creëren. Ditzelfde effect kan behaald worden met klassieke (giet)ijzeren decoraties, welke de ruimte een klassieke touch geven. Kies bijvoorbeeld voor een van onze houten of ijzeren wijnrekken, of voor een houten kandelaar uit onze woonaccessoires collectie.

Voor een strakker en moderner interieur kan gewerkt worden met materialen zoals aluminium of met een chromen afwerking. Hiermee kun je een cleane en industriële sfeer aan de ruimte geven.

Om de ruimte helemaal af te maken kun je kiezen voor wanddecoratie. In onze collectie vind je schilderijen die door gebruik van neutrale kleuren of juist van felle kleuren, als decoratie of als eye-catcher kunnen fungeren. Hiermee kun je de warme en gezellige sfeer van een ruimte versterken.

Laat onze collectie je inspireren

Om ons complete assortiment woondecoraties te bekijken, ben je van harte welkom in onze winkels. Daar vind je al onze meubels en accessoires, waarmee je jouw woning compleet in kunt richten.