€ 129,00 - € 2.089,00
€ 2.089,00
€ 129,00

124 producten

124 producten

Zetels

124 producten

Geen verdere producten.

Comfortabele fauteuil

Wat verwacht je van een zetel in jouw woonkamer? Zitcomfort natuurlijk! Modern of klassiek: je living is het centrum van je woning. Daarom heeft Pronto Wonen een zee van comfortabele zetels.

Een zetel, of fauteuil, is een luxe stoel met armleuningen. In een zetel wil je ontspannen zitten (of hangen!), het zitvlak is daarom groter dan dat van een gewone stoel. De meeste zetels zijn bekleed met leder of een mooie, stevige stof. Want zitcomfort is belangrijk, maar het oog wil ook wat!

Welke zetel past bij jou? Hou je van draaifauteuils of van zetels op wieltjes? Val je voor een stoffen zetel of ga je door de knieën voor een leren fauteuil? Bij Pronto Wonen is bijna alles mogelijk.

Wil je de fauteuil van jouw dromen uitvoerig testen? Kom dan naar een van onze meubelwinkels. In elke showroom vind je alle zetels van de webshop. Ook als die aangeeft dat ze momenteel niet in voorraad zijn. In de winkel bespreken we graag de opties voor de zetel of fauteuil van jouw keuze.

RELAXzetel LEER

Een lederen zetel is elegant en tijdloos. Hou je van comfort? Bij de meeste fauteuils kies je ook de extra voetensteun. Nog meer gemak? Kies dan voor een relaxzetel met elektrische bediening. Daarin blijf je liggen!

Zwarte fauteuil

Een zwarte zetel combineer je gemakkelijk met andere meubels in je interieur. Onze zwarte fauteuils zijn meestal verkrijgbaar met een voetensteun. En een zwarte relaxzetel met elektrische bediening is helemaal een fantastische optie.

Blauwe fauteuil

Is jouw interieur ingericht in grijstinten of andere lichte kleuren? Trek dan de aandacht met een fauteuil in een opvallende kleur. Helderblauw bijvoorbeeld. Zo creëer je een woweffect bij iedereen die op bezoek komt.

Goedkope zetels

Voor elke sfeer en voor elk budget vind je de passende zetel, fauteuil of relaxzetel. Is je budget beperkt? Pronto Wonen heeft een breed gamma goedkope zetels en fauteuils. Of kijk eens in de showroomverkoop. Hier staan de laatste showroommodellen: uitstekende kwaliteit met extra veel korting. Opgelet: deze zetels zijn niet in elke showroom beschikbaar. Wil je jouw favoriete goedkope fauteuil bekijken? Controleer dan even in welke winkel dat kan.

Bekijk ook onze: zetels - relaxzetels - draaizetels - sta-op zetels - elektrische zetels - loveseats