Afgelopen week waren daar alweer een paar van die echte herfstdagen. Merken jullie ook dat je tijdens deze dagen je huis echt klaar wil maken voor het najaar? Het laatste najaarsthema is een echt herfst thema. Niet alleen in de naam, maar ook de kleuren stralen herfst uit. Bright Autumn, een warme woonstijl vol herfst kleuren in een winters jasje. Denk aan een mooi graanveld bij  zonsondergang en alle bladeren die van de bomen vallen in de herfst. Dit gevoel zien we hier helemaal terug.

Kleur

Het echte zomerse geel en de kleur oker verdwijnen naar de achtergrond, maar daarvoor krijgen we natuurlijke bruin tinten terug. Mooie warme kleuren met een tintje geel en oranje, maar toch vooral het echte herfst bruin. Deze kleuren zien we overal om ons heen als je in de herfst een fijne wandeling gaat maken. Ook dit thema staat dus in het teken van kleuren uit de natuur. Meubels die goed in dit thema passen zijn de eetkamerstoelen van Parantino. De eetkamerstoel Parantino is een stoere, industriële stoel met een zeer goed zitcomfort. De bekleding is in de kleur cognac met een old metal black frame. Naast de kleur cognac is Parantino ook in de kleuren grey, taupe en green mogelijk. Je ziet echte herfstkleuren.

Warmte 

In het najaar willen we vooral heel veel warmte creëren. Niet alleen door warme zachte materialen toe te voegen, maar ook door kleur, sfeer en accessoires. Zo staan er in het najaar altijd wat meer waxinelichtjes, kaarsen en lantaarns in ons huis. Dit geeft wat extra warmte, maar is vooral ontzettend gezellig. Bij Bright Autumn gebruiken we veel zachte materialen. Sierkussens van bont of een mooie velours stof, fijne zachte plaidjes voor op de bank of een lekker warm schapenvachtje op je stoel.  

Accessoires

Bij Bright autumn zien we veel accessoires in donkere tinten bruin, antiek brass en champagne. Ook verschillende tinten terra, roest en oker komen hier goed tot hun recht. Het materiaal wat veel voorbijkomt is glas. Glas in verschillende tinten bruin en oker. Een mooie bloemenvaas, waxinelichthouders en kaarsenstandaards van glas, maar ook drinkglazen die gezien mogen worden. Dit is weer mooi te combineren met kunst of droogbloemen.  

 Licht

In het najaar is licht natuurlijk ontzettend belangrijk. Niet alleen functioneel licht, maar ook sfeerlicht in je interieur. We zagen net al dat glas centraal staat in dit thema, en dit zien we ook voor de lampen. Mooi gekleurd glas samen met een mooie lichtbron geven prachtig licht en een mooie warme sfeer aan je kamer. De hanglamp Lungo past heel mooi in dit thema. Deze lamp is verkrijgbaar met glazen kappen in de kleur smoke of amber. Glazen lampen zijn een waardevolle toevoeging aan het interieur. Kies voor kleuren die matchen met je interieur, maar dan net met een ander tintje. Zo zorgen je ervoor dat die donkere avonden toch nog lekker licht en warm worden! 

Nog meer inspiratie opdoen?

  • Woontrend najaar 2022: Bright Autumn
    Het laatste najaarsthema is een echt herfst thema. Niet alleen in de naam, maar ook de kleuren stralen herfst uit.
  • Woontrend najaar 2022: Dark Comfort
    Er bestaan veel verschillende trends en stijlen voor de woonkamer, bijna elk huis heeft zijn eigen interieur stijl.
  • Woontrend najaar 2022: Another mood
    Nu de echte zomerdagen voorbij zijn en we langzaam naar de herfst toegaan, krijgen de nieuwe interieurtrends steeds meer vorm.
  • Woontrend najaar 2022: Jungle Chic
    Bijna is het weer zover… tijd voor het najaar en ook voor de nieuwe woonthema's, trends en inspiratie voor ons interieur. Elke zomer zien we al kleine hints van wat we mogen verwachten. Het woonthema Jungle Chic is hier een goed voorbeeld van.