Design bank

Moderne banken

Een bankstel is vrijwel het belangrijkste in je gehele huis. Je brengt een grote tijd door, zittend op uw bankstel. Zij het om tv te kijken, of bij het loungen. Om deze redenen moet je een bankstel kiezen die bij je past en waar mogelijk eerst uitproberen. In onze collectie moderne banken vind je stoffen banken en lederen banken. De bankstellen zijn in diverse maten te verkrijgen, zodat je zelfs in de kleinste kamer een passend bankstel kan zetten.

Een design bank is een meubelstuk dat niet mag ontbreken in een strak en modern interieur. Door de strakke belijningen en de stijlvolle kleuropties zijn onze design banken geschikt voor ieder modern interieur. Bovendien kun je bij ons jouw nieuwe design bank voorzien van extra luxe opties voor extra zitcomfort; denk hierbij aan hoofd- en voetensteunen of verstelbare armsteunen. In ons assortiment design banken vind je zowel gewone zitbanken als design hoekbanken. Ook voor je nieuwe design hoekbank geldt dat deze in tal van stijlvolle kleuren te verkrijgen is, en bovendien uit te rusten is met tal van opties die uw zitcomfort vergroten.

Moderne hoekbank

Zoek je een grijze of zwarte hoekbank of misschien een design bank of lounge bank? Bij onze hoekbanken zijn diverse opties mogelijk, zo kun je kiezen uit een ruim assortiment pootjes, of extra comfort met een verschuifbare zitting, hoofdsteunen of een inklapbare armsteun. Zo kun je altijd de ideale hoekbank voor jouw woonkamer vinden.

Zithoek

Een mooie moderne hoekbank een absolute must wanneer je een hoek van jouw woonkamer om wilt toveren naar een moderne leefhoek. Een hoekbank maakt van elke ruimte een echte ontspanningsruimte waar je heerlijk kunt zitten en liggen. Een hoekbank bestaat in de meeste gevallen uit een tweezits element en een longchair, maar is in verschillende opstellingen verkrijgbaar. In onze webshop tref je verschillende modellen met zowel de mogelijkheid tot lederen als stoffen bekleding en tal van kleuren en motieven.

Designbank

Bij het ontwerp van onze banken wordt altijd rekening gehouden met de perfecte balans tussen functionaliteit, duurzaamheid en stijl. Bij onze design banken is dit niet anders. Je ervaart perfect zitcomfort door de uitgekiende vering in de kussens.

Stijl en duurzaamheid wordt gecombineerd met de materiaalkeuze, voor onze banken kun je kiezen uit vele verschillende materialen van hoge kwaliteit die er voor zorgen dat jouw nieuwe bank lang mee gaat. Om er helemaal zeker van te zijn dat je design bank ten minste vijf jaar vlekvrij en in topconditie blijft, kun je bij aanschaf van een bank kiezen voor onze All-in House Service garantie.